RECLAMACIÓ TAXA TAMER

 

L’increment en el rebut és responsabilitat exclusiva de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) i de l’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (EMSHI), ambdues creades per la Generalitat Valenciana i dirigides pel Partit Popular. I ho és perquè aquest any, per primera vegada s’ha aplica…t juntament amb el cànon de l’aigua la taxa per prestació del Servei Metropolità de Tractament i Eliminació de Residus Urbans (TAMER).

La TAMER fou aprovada per la EMTRE l’any passat i la seva normativa està regulada en l’Ordenança Fiscal publicada al Butlletí Oficial de la Província de València n º 205 de 28 d’agost de 2008, que podeu consultar si voleu ampliar la informació.

Tots els Municipis de l’Àrea Metropolitana de València, a la qual pertany Massalfassar, estem obligats a aplicar-la i els cànons ens vénen imposats per la Generalitat, que a través de l’EMTRE resolgué establir una quantitat anual a pagar en concepte de TAMER i dividir a parts iguals entre totes les factures d’aigua al any.

Per això en la factura que emet Aigües de València, l’empresa concessionària del servei, podeu veure com apareix el concepte EMTRE o TAMER, que no figurava en els rebuts anteriors.

No obstant, davant qualsevol dubte o reclamació podeu adreçar a l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) al telèfon 96.353 37 90; fax 96 353 43 89, en l’adreça electrònica emtre@emtre.es o acudint a la seva seu al número 9 de la Plaça de l’Ajuntament de València.

DOCUMENTACIÓ QUE CAL PRESENTAR:

En primer lloc cal demanar les dos últimes factures desglossades i comprovar la diferència del pagament. Es pot demanar per telèfon a Omnium Ibérico S.A., C/ Ausias March nº 26, c.p. 46133 Meliana. Telèfon 96 149 34 20.(L’envien per correu ordinari, tarda uns dies).

Sol.licitut de reclamació acompanyada per les fotocòpies de les factures i la fotocòpia compulsada del D.N.I. presentar-la al registre.

Per a facilitar la tramitació Bloc-Compromís per Massalfassar posa a la vostra disposició instàncies de reclamació. Confirmarem dia i hora per Bando

Sol·licitud reclamació Taxa TAMER

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *