Diumenge 25 de setembre, bicifestació: A la mar en bici

El proper diumenge 25 de setembre tindrà lloc a Massalfassar una bicifestació (manifestació en bicicleta).

El motiu de la manifestació es la reivindicació d’un carril-bici que faça de connexió amb la platja i la mar i el foment i ús de la bicicleta. Intensificar la promoció de la bicicleta i desplegar el seu potencial impulsant iniciatives per tal d’aconseguir que el desplaçament en bicicleta siga més segur.

DESCRIPCIÓ DE L’ITINERARI PROJECTAT
Massalfassar, 25/09/2011 a les 11:00 hores.
S’inicia a la plaça de l’Esglèsia, carrer de Sant Llorenç, Avinguda Vicente Blasco Ibàñez, Avinguda Principes de Asturias, Carretera a Museros, Carrer Major, Carrer de la Mar, CV-3169, via de servei paral·lela a la CV-32 fins a la rotonda del centre comercial “El Manar”, CV-32 fins a la platja de Massalfassar i tornada.

Serà una jornada lúdico-reivindicativa. No falteu!!

 

[Esdeveniment a Facebook]

Arxivat en: Medi Ambient, Urbanisme

Comentaris

  1. gemma sanginés diu:

    gràcies Josep!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *