Com si d’un ajuntament d’Extremadura o de Rio Cuarto (Argentina) es tractara, l’Ajuntament de Massalfassar ha obert un procediment per a l’adjudicació de la concessió de la piscina municipal, on és requisit indispensable que l’oferta que presenten totes les empreses que vulguen optar a aquesta concessió estiga redactada en castellà. Deixant de banda la completa il·legalitat d’aquesta condició, resulta indignant que el govern del PP de Massalfassar margine i menyspree (una vegada més) la llengua pròpia dels valencians. Ni les resolucions del síndic de greuges, ni cap llei administrativa ni de ningun tipus, pot frenar les ànsies destructives i d’autoodi del PP de Massalfassar i de l’alcalde i candidat a la reelecció Joaquín Soler.

Ni tan sols s’haurà plantejat el senyor alcalde la possibilitat de que empreses valencianes opten al concurs?  O simplement actua amb coherència pel que fa a l’estratègia del seu partit de minoritzar, amagar i ridiculitzar fins a la seua exterminació la llengua de tants i tants massalfassins i massalfassines?

Un greuge més que demostra que per al PP de Massalfassar hi ha dos tipus de veïns, els normals i els que parlem valencià.