Carles Fontestad: “El 22 de maig pinta molt bé per a les esquerres”

Primer punt, passarem de 9 regidors que tenim actualment, a 11. El sistema d’Hont beneficia a les coalicons polítiques. A  les seleccions de 2007, el BLOC va necessitar 183 vots per assolir el nostre regidor. Mentres els altres van traure: 3 regidors el PSOE i 5 el PP , per uns 120 vots aproximadament.

El nostre regidor de 2007 és el més car en vots, però també tenim els avantatges d’estes seleccions que amb 30 ó 40 vots més podem passar a tindre 2 regidors el 22 de maig.

Un altre punt important és que el PP en 2007 va obtindre un 54% de vots, un resultat magnífic per a ells , però també han tocat el sostre electoral. No crec que es distancien en vots de les altres forces polítiques que ens presentem el pròxim 22 de maig.

Un altre punt important és CV, que es presenta en estes eleccions amb una candidatura encapçalada per una candidata que coneix molt bé el poble i pot obtindre un bon resultat.

Com diu l’alcalde de Rafelbunyol , Jaime García, en un article seu escrit en la premsa: 2 candidatures de dretes beneficien a les esquerres. A Massalfassar el 22 de maig també es presenten 2 candidatures de dretes. 2 candidatures de dretes i 2 d’esquerres igualaran més els resultats, i els regidors 10é i 11é estaran molt renyits. Poden donar lloc a què el PP no aconseguisca majoria absoluta.

Demanaria a l’electorat del BLOC-COMPROMÍS un xicotet esforç, que segur que en el vostre entorn podeu influir per a aconseguir que les persones més properes ens voten en estes eleccions, així augmentaríem el número de regidors i podríem acabar amb la majoria del PP.

Carlos Fontestad Muñoz, candidat a l’alcaldia pel BLOC-COMPROMÍS.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *