Ja som al període electoral!!!…

…i el PP i el PSOE s’afanyen a embolicar les persones parlant sobre els impostos. Des de que tinc ús de raó els impostos han pujat cada any (directa o indirectament), ells però, s’entesten en oferir rebaixes, sobretot en campanya electoral.

La baixada dels impostos és pura demagògia política i és que ja no els queda altra opció. Tots dos estan sense propostes concretes per a oferir, l’únic objectiu que s’amaga sobre la baixada dels impostos i altres desgavells semblants, es la permanència en el poder al preu que siga i l’ocultació de la desorientació política de les seues organitzacions. Senzillament no tenen cap projecte ni per al poble ni per al País Valencià.

Si no recorde malament, la darrera promesa electoral sobre la baixada dels impostos, es va convertir un en “reajust” que ens va suposar una pujada de prop del 200% en alguns casos i per dalt del 100% en tots. Una mesura d’urgència per tal de tapar forats i totalment fora de la llei, els impostos s’han d’ajustar al IPC no es poden baixar i pujar com un producte de mercat, però segons diu l’article 29 “el que mana fa allò que vol”.

Arxivat en: Economia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *