Nova web

Web del BLOC de MassalfassarDes del BLOC de Massalfassar volem donar-vos a conèixer la nova web del col·lectiu. Amb aquesta renovació volem potenciar les noves tecnologies de la informació, així com la democràcia participativa. Per això, a més de la pàgina web, hem posat en marxa una pàgina al Facebook, on podreu participar i estar al dia del que es cou a la xarxa.

Per completar el mapa 2.0 del BLOC de Massalfassar, també podeu seguir el nostre Twitter.

A més a més hem facilitat un senzill formulari on podeu donar d’alta la vostra adreça electrònica per a rebre el Butlletí Informatiu del BLOC de Massalfassar. Un altra forma d’estar al dia del que ocorre al nostre poble, directament al vostre correu electrònic.

D’altra banda, si voleu fer-nos algun comentari o suggerència, o teniu idees per millorar el nostre municipi, ens ho podeu fer arribar mitjançant la pàgina de propostes que hem preparat.

Benvinguts a la nova web del BLOC de Massalfassar. La vostra.

Arxivat en: Col·lectiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *